Na het sporten een drankje doen, of juist voordat je gaat sporten nog wat drinken. Ideaal, maar frisdrank is dan niet wenselijk. Gezonde vending machines zijn bijna niet verkrijgbaar, maar daar komt nu verandering in. De Devine proteïne machine zorgt er namelijk voor dat je binnen enkele seconden een heerlijke shake hebt.

Een healthy vending machine met verschillende smaken

Een gezonde drankautomaat komt al niet heel veel voor, maar als het dan ook nog eens een automaat is met verschillende shakes, wordt het helemaal bijzonder. Divine zorgt ervoor dat je een proteïneshake kunt drinken die van 100% kwaliteit is. Dit gebeurt door middel van twee verschillende machines en slechte één tik op het scherm.

De protein machine en vital machine mixen namelijk samen verschillende dranken. Denk hierbij aan een anti-age, detox, eiwitshake, aminoshake of een pre-workout. Uiteraard zitten hier alle belangrijke voedingsstoffen in, en kun jij er vanuit gaan dat de shake jou geeft wat je nodig hebt. In de machine bevinden zich acht busjes welke gevuld kunnen worden met verschillende producten, waardoor er veel verschillende shakes mogelijk zijn.

Denk bij de proteïne machine aan smaken zoals whey in combinatie met choco & cookie, red velvet, cocos cream of cappuccino. Maar ook shakes voor je pre-workout, BCAA recovery en nog veel meer. bij de vitale machine kun je denken aan onder andere een fat burner, body & mind detox, verschillende boosters en hete dranken zoals chai en matcha.

Beheer je machine op afstand

Er is haast niet zo vervelend als een machine die niet doet wat hij hoort te doen op het moment dat jij niet in de buurt bent. Het apparaat uitschakelen tot het moment dat je er weer bent is niet wenselijk, zeker niet wanneer de machine populair is bij je klanten. Bij deze proteïne machine kun je alles van een afstand beheren, wat vele voordelen heeft.

Een groot pluspunt bij deze machine is dat de kosten lager zijn. Natuurlijk moet je investeren in het apparaat, maar je hebt vervolgens geen personeel meer nodig om de shakes klaar te maken. daarnaast is het onderhoud van de machine en het bijvullen ervan erg makkelijk en is de machine efficiënt dankzij het waarschuwingssysteem.

Naast de kosten is het natuurlijk ook zo dat deze machine nog niet heel bekend is, en jij misschien wel de enige in de stad bent die deze machine in de gym heeft staan. Je klanten genieten hierbij niet alleen van de hoogste kwaliteit en de lekkerste smaken, maar ze hebben ook nog eens volledig vrijheid van keuze.

Meer omzet dankzij gezonde vending machines

Dat de machine een echte magneet is voor je klanten, dat is haast logisch, maar je kunt er daarnaast ook nog eens meer omzet door krijgen. Doordat de shakes in verschillende smaken verkrijgbaar zijn, zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten én altijd op temperatuur zijn ongeacht het seizoen, zijn mensen sneller geneigd een shake te kopen.

Maar dat is niet het enige. De machine biedt namelijk verschillende betalingsmogelijkheden en target marketing. Er is een scherm op de machine aanwezig waar reclame op gemaakt kan worden. Dit kan van een derde partij zijn, maar ook van jezelf uiteraard. Via deze on-screen reclamering kun je extra inkomsten genereren. Door daarnaast de inventaris, reclame en de prijzen efficiënt te beheren genereer je nog meer omzet.

Iedere transactie is in real-time te zien, er is een automatisch voorraadniveau-detectie aanwezig en uitverkochte smaken zullen automatisch uitgeschakeld worden. Ook krijg je altijd real-time waarschuwingen, denk hierbij aan problemen die zich voordoen of de indicatie van de verschillende poeders. Als laatste kun je op het slimme dashboard op elk niveau het aantal verkopen, de waarschuwingen en de gegevens van de machine inzien.

Vending machine huren

Een vending machine kopen is natuurlijk ideaal wanneer je bijvoorbeeld je eigen sportschool hebt, maar wat nou als dat niet het geval is? Heb je binnenkort een sport evenement, een festival of wordt er een feest georganiseerd, dan kun je ook een vending machine huren. Zo kun je al je gasten kennis laten maken met deze heerlijke shakes, maar heb je niet direct de kosten voor de aanschaf van de machine.

Bovendien kun je hiermee ook nog eens extra inkomsten genereren door de shakes en dranken te verkopen aan je gasten, maar ook door advertenties, sponsoren of bedrijven te laten adverteren op het scherm dat op de machine aanwezig is.

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een offerte aanvragen. Wil je graag dat alles op maat gemaakt wordt, bijvoorbeeld door een wrap met jouw eigen logo of banners, dan is dat ook zeker mogelijk.