Over ons

DIVINE FIT&FIGHT is een jonge, enthousiaste onderneming met een grote dosis passie en gedrevenheid voor automatisering, sport en voeding. Door jarenlange ervaring in de fitness, meditatie en vechtsport-wereld, is de drang ontstaan om technologie te combineren met de dagelijkse behoefte aan sportvoeding. Hierdoor zijn het idee en de zoektocht naar de DIVINE MACHINE ontstaan, verder ontwikkeld én geperfectioneerd.

HUSSEIN AWQATI 

Voordat Hussein proteine-machine.nl oprichte was hij leidinggevende bij verschillende IT bedrijven en was automatisering zijn dagelijkse bezigheid. Daarna heeft Hussein de functie van docent in het middelbaar beroepsonderwijs aangenomen, waar hij met passie en trots ICT en PROJECT MANAGEMENT lessen mocht verzorgen. Verder heeft hij de opleiding Academie Lichamelijke Opvoeding gevolgd op het hoger beroepsonderwijs en vervolgens zich gespecialiseerd in voeding en vechtsport. Hussein is al jaren fitness and nutrition, kickboks- en bokstrainer. Daarom beschikt hij over de nodige know how als het gaat om het bereiken van een optimale mentale en fysieke gezondheid.

JACINTO GROENENDAAL 

Voordat Jacinto bij proteine-machine.nl kwam was hij werkzaam binnen verschillende gebieden waar hij een verscheidenheid aan ervaring heeft opgedaan. Zo heeft hij basiskennis wat betreft voeding verworven in de keuken waar hij een tijd lang werkzaam was als leermeester kok. Ook is hij werkzaam geweest op het gebied van beveiliging en vastgoed-onderhoud. Daarnaast is Jacinto veel bezig met sport en lesgeven en met name in de vechtsport en fitness. Jacinto is iemand die zichzelf uitdaagt, openstaat voor verdere ontwikkeling van waaruit nieuwe ideeën mogen ontstaan.

 

 

 

DIVINE FIT & FIGHT is een jonge, enthousiaste onderneming met een grote dosis passie en gedrevenheid voor automatisering, sport en voeding. Door jarenlange ervaring in de fitness, meditatie en vechtsport-wereld, is de drang ontstaan om technologie te combineren met de dagelijkse behoefte aan sportvoeding.

Maak nu een afspraak. Dan rijden wij met onze

DIVINE PROMO BUS

naar je toe om de machine te presenteren, zodat jij die kunt bewonderen en testen!