Water for life

Wie maatschappelijk verantwoord onderneemt, doet iets belangrijks voor de wereld en zorgt voor meerwaarde voor de eigen organisatie.

Maak water vanzelfsprekend voor iedereen!

Iedereen kan helpen. En wij samen ook! Voor elke shake die jij drinkt uit de Divine machine, doneren wij daarvan een deel aan stichting WATER FOR LIFE.

Waarom Water for Life?

Nederlandse drinkwaterbedrijven zijn initiatiefnemers van Water for Life. Zij behoren met hun kennis en kunde tot de top van de wereld waar het gaat om drinkwaterzuivering en -levering. Daarom delen ze hun kennis met lokale waterbedrijven in ontwikkelingslanden. Naast hulp in de bedrijfsvoering is er ook concrete hulp nodig om mensen in arme en afgelegen gebieden van drinkwater te voorzien.

Met geld van Water for Life worden kleinschalige drinkwaterprojecten gerealiseerd in diverse landen in Afrika en Azië waar schoon drinkwater niet altijd beschikbaar is. Van drinkwaterputten en -leidingen tot kiosken.

 

Sinds de start van Water for Life in 2004 zijn – dankzij de steun van donateurs – al meer dan 1,2 miljoen mensen in onder meer Ghana, Mozambique, Bangladesh, Kenia, Ethiopië, Malawi en de Filipijnen geholpen. Maar er zijn nog veel meer mensen die toegang tot schoon drinkwater nodig hebben. En daarmee onze en uw hulp.

DIVINE FIT & FIGHT is een jonge, enthousiaste onderneming met een grote dosis passie en gedrevenheid voor automatisering, sport en voeding. Door jarenlange ervaring in de fitness, meditatie en vechtsport-wereld, is de drang ontstaan om technologie te combineren met de dagelijkse behoefte aan sportvoeding.

Maak nu een afspraak. Dan rijden wij met onze

DIVINE PROMO BUS

naar je toe om de machine te presenteren, zodat jij die kunt bewonderen en testen!